10-06-07

Hier de uitslag van...

Roland Garros 260 bis-19
 
neen, niet van de verkiezingen, maar van het tennistornooi : Roland Garros in Parijs. Voor de tennisliefhebber, het tornooi van het tennisseizoen dus bleef ik 2 dagen voor mijn tv-toestel gekluisterd ! Voor wie het nog niet wist: gisteren won onze landgenote Justine Henin en vandaag won Rafaël Nadal (Spanje) van Federer (Zwitserland) de nummer één van de wereld.                               
Deze beelden zijn rechtstreeks van het televisiescherm genomen en zijn dus zeker niet perfect, maar ik sta altijd zo in bewondering voor de mooie verwezenlijkingen  van die persfotografen dat ik het niet kon laten om dit eens uit te proberen! 
 

23:43 Gepost door Wina & co in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Mooi gedaan hoor! :-) Ik ben niet zo'n grote tennisfan...en vind Wimbledon dan altijd nog een mooist om naar te kijken! Maar heb wel Henin zien winnen...echt knap! De Belgische dames zijn echte wereldklasse hè...onze 'Misja' vloog eruit tegen Serena Williams...ik had niet anders verwacht! hahaha! De kleine Krajicek moet nog wat groeien! :-)))))
Was gisteren wandelen dus de mannenfinale heb ik niet gezien...maar vind het wel leuk dat Nadal gewonnen heeft...die vind ik leuker om te zien dan Federer! hahahahahahahahhhahaa!
Groetjessssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 11-06-07

Goede morgen Wina Tja... ons Justinneke is wereldklasse maar moest zaterdag niet echt veel moeite doen om te winnen hé !!! Het is haar van harte gegund en we kunnen er met zijn allen terecht trots op zijn...

Nadal is top of de top en dus de verdiende winnaar alhoewel Federer ongeloofelijk veel fouten heeft gespeeld... ook hier een terechte winnaar !!!

Maak er een fijne dag van Wina en een keitoffe week !!!

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 11-06-07

Hallo Amaai die beelden zijn wel echt goed Wina .
De match van Hennin heb ik gezien ,Ze was goed hé en ze komt ook meer ontspannen over vind ik na haar huwelijksproblemen
Groetjes en ik wens je een hele fijne week Wina.
Ninne

Gepost door: Ninne | 11-06-07

een zeer mooie post hoor fijne groetjes

Gepost door: frank | 11-06-07

Een Hollands vogeltje fluisterde in mijn oor dat je vandaag jarig bent. Hier is er niet veel van te zien, nog niet ;-), maar dan wens ik je van harte proficiat!!

Gepost door: nana | 14-06-07

HAllo Wina Bij mij lieve hollandse blogvriendin mizzD gelezen dat je vandaag jarig bent... hier is nog niet veel van te merken hé of ben je je nieuw cadeautje nog volop aan het uittesten ;o))) ... OF VERGISSEN WIJ ONS ?!?!?!

Ik wens je in ieder gevan een hele fijne verjaardag toe !!! Maak er iets heel leuks van hé...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 14-06-07

Wina...goede middag... via Mizz.D vernemen we je dat je jarig bent !! Hartelijke gelukwensen van ons allen en nog veel plezier...groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 14-06-07

gelukkige verjaardag! langs de blog nogmaals een fijne verjaardag!
Hier zat mijn man gekluisterd aan het tv toestel!

Gepost door: magda | 14-06-07

De commentaren zijn gesloten.