20-01-08

In de ban van...photoshop !

Genval small

Morgen begint voor mij mijn 5de cursus: Rastertekenen en Photoshop.(een 20-tal lessen per cursus) Ik heb zo weinig tijd voor mijn hobbies en voor mezelf, maar dit neem ik eens voor! Het rastertekenen boeit me helemaal niet, al de rest wel! We hebben al 5 maal dezelfde toffe  maar "gedreven " leraar: Joris H. en de groep is ook erg samenhorig en gezellig!. Ik ben me deze avond een beetje "mentaal" aan het voorbereiden met het maken van een "panoramiekske" van 4 losse foto's genomen verleden zomer aan de "Lac de Genval" In het naar huis rijden had ik van uit de auto een viertal foto's genomen en die heb ik nu in photoschop samengevoegd. Op de foto is dit mooi, maar in werkelijkheid : prachtig!! daar moet je echt eens naar toe, in ons eigen landje en je laten verwennen in "Château du Lac" Zàààààààààààààlig ! Daar wil ik nog graag een lesje photoshop voor laten!

 

23:40 Gepost door Wina & co in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Lijkt me heel leuk. Ik begin deze week aan een zelfcursus Photoshop.

Gepost door: nana | 21-01-08

Tjonge... ik vind het te gek als mensen daar de tijd voor willen nemen hoor...ben zelf niet zo'n cursus-figuur...maar daarom blijf ik ook zo'n digibeetje hè! :-))) ( hoewel ik een aantal jaren geleden wel voor de lol m'n praktijkdiploma boekhouden heb gehaald hahahahahaaa! gewoon om te zien of ik zoiets nog in m'n hoofd kon krijgen hahahaa! Ik had beter een cursus Frans gedaan...had ik meer aan gehad denk ik hahahahaa!)
Succes en vooral plezier gewenst in ieder geval Wina!
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 23-01-08

Dag Wina, Ondertussen heb je de eerste les al achter de rug en ik hoop dat het meegevallen is! Jij bent daar toch vlug mee overweg!
Toon maar meer van je "werkjes" ! Liefs.

Gepost door: magda | 23-01-08

HAHA... het meer van Genval (dicht bij Rixensart...) is mij welbekend. Er is ook een heel goed Chinees restaurant. (Naam vergeten...)
Mooie foto hoor. Ik heb er echter ook minder goede herinneringen aan. Een vriend van ons poogde er enkele jaren geleden zelfmoord te plegen. Jonge 'gasten' hebben hem na 2 dagen gevond en hem thuisgebracht. Het was kantje boordje...

Gepost door: lucretia | 23-01-08

Vandaag Photoshop geinstalleerd en al een kijkje gaan nemen. Boeiend! Er zal een heel nieuwe wereld voor me open gaan. :-)

Gepost door: nana | 24-01-08

De commentaren zijn gesloten.