18-02-08

Zelfs al schijnt de zon, toch kan het koud zijn van binnen...

Alles is heimwee, wolken en water.
Alles is heimwee, naar vroeger, naar later.
Vroeger is over, later ...een ster
Gisteren is oud en morgen nog ver...
Toon Hermans
de zee febr 08 30%


 
 

01:46 Gepost door Wina & co in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

dag Wina, er steekt zoveel waarheid in de woorden van Toon.
Ik heb er naar uitgekeken om een paar dagen naar Limburg te gaan en nu is het al een herinnering.Zo gaat het een heel leven lang!
Mooi die nostalgische kaart voor Valentijn!En nog mooier dat je die kaarten hebt bewaard!

Gepost door: magda | 19-02-08

Mevr,
Vanavond was ik zomaar wat aan het googlen omdat ik mijn dierbare zusje zo mis. Haar naam is Wina. Omdat het een zo bijzondere naam is, ben ik benieuwd naar andere meisjes/vrouwen met die naam en zo heb ik uw mooie weblog bekeken. Mijn zusje hield van de romantiek. Ze is 13 september op de verjaardag van andere zus Greet en nichtje Romy, dochter van zusje Paula, getrouwd. Het huwelijk heeft zich thuis voltrokken en op de 16de september is er een prachtig receptie/feest gegeven in het huis bij Paula, zodat ze al haar dierbare vrienden, neefjes, nichtjes etc, etc. met tranen maar toch ook met lachen heeft kunnen zien. Alles heel bijzonder. Op 5 oktober heeft het leven haar los gelaten. Binnenkort gaan we met de overige zussen naar Zwitserland, waar onze oudste zus woont, zij moet alles alleen verwerken. In juni is ook mijn man overleden, dus af en toe wordt me alles wat zwaar en daarom zocht ik naar haar naam op google. Ik kom haar herhaalde malen tegen op google, ze deed aan catamaranzeilen en werkte in het Verzetsmuseum. Eigenlijk leefde ze te laat, want ze was gek van de mooiste jurken en hield van die prachtige veertiger jaren films en muziek. Toen ze was gestorven lag ze als Doornroosje, zo prachtig, zo mooi opgemaakt, dat had ze haar man geleerd, maar steeds kouder. We missen haar. ik denk dat u ook een bijzondere vrouw bent, want u heeft ook een bijzondere naam. Ik hoop dat u er nog heel veel plezier aan mag beleven.
Ach ja, en ik heb ook een tweeling (na twee dochters; Pim en Annelot), ook een jongen en een meisje, tw Emma en Jurriaan.
Zij zijn inmiddels 20.
liefs marja

Gepost door: marja | 23-02-08

Hey, terug van weg geweest kom ik je even groeten.
Volgend weekend ga ik naar Knokke! Groetjes Wina.
Tot blogs.

Gepost door: emmy | 24-02-08

dit is een heel mooie foto ,Wina
nog steeds aan het photoshoppen lees ik hier verder,doorgaan en straks met photoshop een eigen website bouwen leuk om te doen hoor.
groetjes

Gepost door: dirk | 26-02-08

De commentaren zijn gesloten.