08-04-08

Souvenir van meer dan 50 jaar oud...

poëzie

Reeds een paar weken ben ik druk bezig met het maken van een power point-presentatie van oude foto's. Dit ter gelegenheid van onze 50 ste klasreünie. (zie vorig postje). Het is een heel werk, wel 150 foto's die allemaal eerst photoshop moeten passeren !! Er komen ook een 30-tal muziekfragmenten bij, die gerecupereerd werden uit oude (en minder oude) liedjes. Af en toe kom ik, in de verzamelde stukken (veel oud-klagenoten bezorgen oude foto's en souveniers) dingen tegen die me even stil doen worden. Zoals deze bladzijde uit een "Poëzie" uit 1957, deze tekening heb ik, meer dan 50 jaar geleden, voor een "klagezellinnetje" gemaakt. ONGELOOFLIJK? toch ....
 
p.s. Er zijn nu reeds 35 klasgenoten ingeschreven,wat na 50 jaar een groot succes mag genoemd worden!! Er werden er 60 uitgenodigd,4 zijn in de loop der jaren overleden.
Maar van de 2 "spoorloze klasgenoten" hebben we nog geen nieuws!

00:57 Gepost door Wina & co in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wina, Zoals ik je ken zal die powerpoint beslist een ontroerend moment worden voor al je "klasgenoten". Ik hoop dat er nog reacties binnenkomen en dat het feest een succes zal worden .Daar ben ik van overtuigd want hoe ouder een mens wordt hoe meer je beseft dat het leven een kostbaar iets is en dat je de momenten die je kunt samen doorbrengen met familie of vrienden moet koesteren! Zo'n poesie boek heb ik ook nog liggen en als ik die tekeningen en tekstjes lees dan herbeleef ik die momenten.

Gepost door: magda | 09-04-08

Oooh..echt wel heel erg leuk hè... om zoiets na zo'n tijd terug te zien! Ik heb mijn poëzeialbum ook nog en kijk het zo af en toe nog wel eens in hoor...mijn opa en oma's en mijn overleden tantes...ze hebben er allemaal in geschreven. Inderdaad..mooi souvenir!
Tjonge...jij hebt nog wel even werk! Jammer van die twee 'spoorlozen'...wie weet worden ze nog gevonden! Maar 35 na zó'n tijd...dat lijkt me inderdaad al een superresultaat!!
Lieve groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.